Camusto (duo, instrumentaal)

Camusto (instrumentaal)

Wilt u Camusto boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Camusto vindt u op deze pagina.

Wilt u Camusto direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

De schoonheid van klassieke muziek, voortbewogen door de passie van de Tango, het avontuur van jazz met een vleugje energieke flamenco. Zo laat Camusto zich het beste omschrijven. Naast de prachtige composities uit eigen werk brengen zij muziek van tango-componist Astor Piazzolla en improvisaties.

Basgitaar en gitaar gaat vaak in samenwerking met drums en zang. Als alleen basgitaar en gitaar overblijven, moet er iets speciaals zijn om de muziek volledig te laten klinken. In dit geval een 7-snarige basgitaar, en naast Spaanse gitaar ook een kleine fretloze gitaar, die tezamen van heel laag tot behoorlijk hoog klinken. In deze bezetting zijn de instrumenten volkomen gelijkwaardig.

Dit vraagt wel bepaalde vaardigheden van de spelers: Gitarist/componist Ton Mulders speelt al jaren nogal uiteenlopende muziek; klassiek, pop, jazz, fado, cubaans, funk, improvisatiemuziek. Bassist/componist Mark Boesveld studeerde in 1994 cum laude af aan het conservatorium te Alkmaar. Jazz en improvisatie zijn z’n eerste liefde.

Kortom, deze uiterst ervaren musici verstaan hun vak en staan garant voor een sfeervolle muzikale invulling. Geschikt voor (huiskamer)concerten, diners, recepties, uitvaarten e.o.

Specificaties

  • 3x30 minuten
  • Inclusief geluid tot 150 personen
  • Prijsindicatie vanaf: €795