Dutch Jazz Trio

Dutch Jazz Trio

Wilt u Dutch Jazz Trio boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Dutch Jazz Trio vindt u op deze pagina.

Wilt u Dutch Jazz Trio direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Dutch Jazz Trio Melodieuze Feel Good Jazz, stijlvol gebracht met een lekker swingende donkerbruine contrabas, zacht zoevende sax en licht accentuerende, sprankelende gitaar. Jazz Lounge, zeer geliefd bij een Jazz-Brunch of een Jazz-High Tea. Nooit lawaaierig of platvloers, geen ingewikkelde solo’s of jazz-gefreak, wel lichtvoetige muziek met prettig in het gehoor liggende melodieën. Zo nodig kan er fluisterzacht gespeeld worden. Het kan echter ook pittig, bv. voor het maken van een dansje. Kwaliteitsmuziek door professionele musici met conservatorium achtergrond.

Uitermate geschikt voor borrel, receptie en diner(dansant). Wij zijn ongeschikt voor meezing partys en voor een dansavond met DanceClassics. Wel voor de meer stijlvolle bedrijfsrecepties en diners. Op verzoek en als de locatie zich er voor leent, kunnen wij in smoking optreden.

Specificaties

  • 1 tot 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 995