Abba Forever (Tribute to Abba) - UK

Abba Forever (Tribute to Abba)

Wilt u Abba Forever (Tribute to Abba) boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Abba Forever (Tribute to Abba) vindt u op deze pagina.

Wilt u Abba Forever (Tribute to Abba) direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Abba Forever is een van van de beste internationale tributes uit de de UK. Het publiek, verspreid over de hele wereld kan deze tribute van misschien wel een van de meest populaire bands ooit. Het unieke geluid van Abba wordt vertolkt door een live band bestaande uit zes profesionele muzikanten.

Iedereen zal altijd het vocale geluid van Abba herinneren, en Abba Forever nam het op zich om de songs op te splitsen en weer op te bouwen daarbij gebruik makend van de verleidende harmonie, in een inspanning om het volledige geluid van Abba aan hun publiek te brengen.

De liederen van Abba, behoren tot enkele van de fijnste ooit geschreven muziek, en Abba Forever is van mening dat slechts het muzikaal vakmanschap van de hoogste norm de ervaring Abba terug naar het leven kon brengen.

De dynamische choreografie, de overweldigende visuals, een briljant geluid en een helemaal “LIVE” opstelling hebben ervoor gezorgd dat Abba Forever hun publiek uit het hoogste Imperium van Liverpool,tot aan de televisietoestellen van de Baltische Staten heeft gefascineerd.

Specificaties

  • 1x 30 minuten
  • Inclusief geluid tot 150 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 4.995