Boulevard

Boulevard

Wilt u Boulevard boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Boulevard vindt u op deze pagina.

Wilt u Boulevard direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Boulevard is veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt.

Met keuze uit drie verschillende avondvullende shows, een live-album, een nieuwe single, talrijke TV- optredens, meerdere theatertournees, een indrukwekkende lijst van artiestenbegeleidingen, technisch zeer hoogstaand geluid, licht en videoshow en een buitengewoon goed gevulde agenda onderscheidt Boulevard zich al jaren duidelijk ten opzichte van andere bands.

Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Boulevard een ieder aan zich te binden en heeft Boulevard steeds weer in no-time de klik met het publiek gemaakt.

Een avond Boulevard biedt voor elk wat wils, werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol.

Niet voor niets draait de band al ruim 20 jaar mee aan de Nederlandse top en heeft de band volledig terecht het predicaat “meest veelzijdige coverband van Nederland” verdiend.

Festivalgage vanaf €1995,- incl. M-set

Specificaties

  • 3 x 50 minuten
  • Inclusief geluid tot 750 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 2.995

Video