Call Me Blondie (Tribute to Blondie) - NL

Call Me Blondie (Tribute to Blondie)

Wilt u Call Me Blondie (Tribute to Blondie) boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Call Me Blondie (Tribute to Blondie) vindt u op deze pagina.

Wilt u Call Me Blondie (Tribute to Blondie) direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Call Me Blondie is een muzikale en visuele totaalperformance die Blondie in al haar facetten doet herleven. De sound, de voice, de styling en de attitude...Blondie is Back!

De vijfpersoonsformatie Call me Blondie heeft in Anna Swinkels haar eigen Debby Harry gevonden die dankzij haar theaterachtergrond het publiek meeneemt naar de seventies en eighties. Achter haar staat een set ervaren topmuzikanten die het dak er af spelen. Kortom: een verrassende act met de power van Blondie die je beleefd moet hebben.

De muziek van Blondie, met in Nederland 14 hits is zeer veelzijdig en laat vele facetten van de muziek voorbijkomen waaronder disco, rock, reaggea en rap. Hits als Denise, Rapture, Heart of Glass, The Tide is High, Call Me, Hanging on the Telephone, Atomic, One way or Another komen allemaal voorbij in een uur durende show.

De muziek van Blondie komt nog regelmatig voorbij in commercials en films waardoor de muziek van Blondie bekend is bij jong en oud.

Specificaties

  • 1x 60 minuten
  • Exclusief techniek
  • Prijsindicatie vanaf: € 1.895