Electric Lady (Led Zeppelin Tribute Band) - NL

Electric Lady (Led Zeppelin Tribute Band)

Wilt u Electric Lady (Led Zeppelin Tribute Band) B boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Electric Lady (Led Zeppelin Tribute Band) vindt u op deze pagina.

Wilt u Electric Lady (Led Zeppelin Tribute Band) direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Electric Lady is DE Led Zeppelin Tributeband.
Wat deze band onderscheid van anderen is hun leadzangeres.
Zij weet menig liefhebber te verrassen met haar unieke vertaling van het repertoire.

De band werd in de zomer van 2011 opgericht door vier personen - Joe, Jane (alias Larisa), Vladimir en Julius als een eerbetoon aan de 'biggest rockband aller tijden;  - Led Zeppelin. Het vijfde lid - Ludo, kwam bij de band in het najaar van 2011. Het is niet het doel van de band om te reproduceren en imiteren. Ze bieden een eigen interpretatie, maar dan wel 1 met veel respect voor de oorspronkelijke band.!

De naam 'Electric Lady "verwijst naar de opnamestudio in New York, opgericht door Jimmi Hendrix in 1968. Naast vele legendes (Chuck Berry, Stevie Wonder, Aretha Franklin) nam ook Led Zeppelin hun albums (1970-1976) hier op.

Electric Lady wil het publiek 'de geest en de toon' die de band zo uniek maakte,  herinneren. De combinatie van legendarische songs, meer rock-achtige stijl en vrouwelijke lead vocals vormt een band die je echt wel wilt horen!

Specificaties

  • 1x 90 minuten
  • Exclusief techniek (incl. backline)
  • Prijsindicatie vanaf: € 1.995