KINK

KINK

Wilt u KINK boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van KINK vindt u op deze pagina.

Wilt u KINK direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Kink heeft al voor vele bedrijven mogen spelen. Of het nu gaat om een klein of een groot feest, binnen of buiten, zij kunnen het zo klein of zo groot mogelijk maken als de klant wil, ongeacht het aantal gasten, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Aangezien zij tijdens deze optredens veel ervaring hebben opgedaan kunnen zij desgewenst graag meedenken en adviseren over de inrichting en aankleding van het podium m.b.t. verlichting en geluid. Uiteraard zorgen zij voor een passend repertoire en zullen zij zowel de eigenaren als het personeel een fantastisch feest bezorgen!

Daarnaast is Kink de juiste band voor je bruiloft als je geen standaard bruiloftsband zoekt. Zij doen waar ze goed in zijn…..feest maken! Zij krijgen regelmatig het verzoek: “we willen geen standaard stijve bruiloftband” je weet wel, strak in een drie delig pak en quickstepjes etc. Echter houden ze zeker rekening met de oudere gasten, zij doen dit op hun eigen manier dat bij het gezicht en uitstraling van Kink past.

De vooraf samengestelde playlist passen zij zonodig aan afhankelijk van de reactie van de gasten. Door hun ruimschootse ervaring weten zij dit goed in te schatten. Zij beseffen als geen ander dat dit een van de belangrijkste dagen van iemands leven kan zijn, en zullen er alles aan doen om dit bijzondere feest te laten slagen.

Specificaties

  • 4 x 45 minuten
  • Inclusief geluid tot 750 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 1.950

Video