Piano & Co

Piano & Co

Wilt u Piano & Co boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Piano & Co vindt u op deze pagina.

Wilt u Piano & Co direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

IT'S PARTY TIME!

Piano&Co! Een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer en een razendsnelle scheurende gitarist zijn de basis van deze interactieve show 3.0! 

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt! Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment... Piano&Co!

Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano&Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano&Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest Geen avond is hetzelfde bij Piano&Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt!

* De basisformatie bestaat uit  piano/zang, drums en gitaar. De band is uit te breiden met een 2e pianist(e)/zanger(es), bassist en een saxofonist. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen!

 

 

Specificaties

  • 3 x 60 minuten
  • Incl. geluid en licht
  • Prijsindicatie vanaf: € 3.495

Video