Queenmania (Queen Tribute Band) - CZ

Queenmania (Queen Tribute Band)

Wilt u Queenmania (Queen Tribute Band) boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Queenmania (Queen Tribute Band) vindt u op deze pagina.

Wilt u Queenmania (Queen Tribute Band) direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Queenmania (Queen Tribute Band) Het was 24 november 1991 dat Queen-zanger en boegbeeld Freddy Mercury overleed.Minder dan een jaar later werd in Tsjechië QueenMania opgericht.

Dit muzikale eerbetoon aan een geniaal artiest en fenomenale rockband maakte sindsdien wereldwijd naam en faam. Zanger Peter Paul Pacut zet op het podium een levensechte Mercury neer, compleet met alle karakteristieke showelementen.

Doe je ogen dicht en je hoort Freddy Mercury. Ook de rest van de band (Gitarist Joe Hajso, Bassist Peter Hajso, Drummer Jirka Jirsa en aanvullend toetsenist Michal David') heeft zich helemaal ingeleefd in de optredens zoals Queen die in de jaren 70 en 80 te beste gaf.

Dat maakt van een optreden van QueenMania een belevenis, zowel voor echte Queen fans als voor elke andere muziekliefhebber.

QueenMania treed inmiddels al weer 20 jaar zeer succesvol op voor vele grote publieksevenementen. De band wordt alom geprezen als beste Queenshow ooit en mocht dan ook al talloze onderscheidingen en prijzen in ontvangst nemen.

Specificaties

  • 1x 90 minuten
  • Exclusief techniek (incl. backline)
  • Prijsindicatie vanaf: € 5.600