The Originals

The Originals

Wilt u The Originals boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van The Originals vindt u op deze pagina.

Wilt u The Originals direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

The Originals spelen alles, maar dan ook alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct! Van festival tot feesttent, rond het kampvuur of in de trouwzaal, de meer dan 5000 nummers (oké, bijna alles dan) komen op verzoek zo uit de losse pols van de band.

Met hun aantrekkelijke zaalpodium, opvallende led-scherm, op maat gemaakte animaties en speciaal afgestemd repertoire ben je met The Originals verzekerd van een avond volledig interactief muzikaal vermaak!

De band is flexibel inzetbaar en speelt in zowel elektrische als akoestische setting. Ideaal als avondvullend spektakel, als intieme akoestische smaakmaker, vrolijke opwarmer, opvallende tussenact en allround afsluiter. The Originals zorgen gegarandeerd voor een fantastisch feest!

Specificaties

  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag

Video