Champagnebuffet

Champagnebuffet

Wilt u Champagnebuffet boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Champagnebuffet vindt u op deze pagina.

Wilt u Champagnebuffet direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Het Champagnebuffet komt bij u op locatie!
Compleet met alle benodigde materialen zoals koelers, glazen en rekken. En.. natuurlijk met de allerbeste champagne uit de streek Hautvillers - France.
Naast het op uiterst professionele wijze uitschenken van de champagne heeft onze kenner Francois er ook nog een leuk verhaal bij!

Over de champagne JM Gobillard et Fils...
Gelegen in het hart van de Champagne op 5 kilometer van Epernay, heerst Hautvillers, een weergaloze plaats, over de wijngaarden met zijn abdij waar de grote keldermeester Dom Perion rond 1681 de eerste champagneparels deed fonkelen. Dankzij deze binidictijner monnik is Hautvillers het meeste gekende dorp van de hele champagnestreek geworden.

Champagne heeft de uitstraling van echte klasse, mits deze van een topkwaliteit als deze champagne JM Gobillard et Fils is..  Laat uw gasten genieten van deze champagne en proost samen met hen op een onvergetelijk feest of evenement!

Specificaties

  • Per dagdeel
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag