Ballonartiest Pieter Ballon

Ballonartiest Pieter Ballon

Wilt u Ballonartiest Pieter Ballon boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Ballonartiest Pieter Ballon vindt u op deze pagina.

Wilt u Ballonartiest Pieter Ballon direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Ballonartiest Pieter Ballon Pieter Ballon is één van de beste ballonartiesten van Europa! Waar anderen zich beperken tot de bekende hondjes en zwaarden gaat ballonartiest Pieter verder. Van taarten tot palmbomen, van vliegtuigen tot levensgrote pakken; u kunt het zo gek niet bedenken of ballonartiest Pieter Ballon kan het maken. Pieter vouwt overigens niet alleen ballonnen; af en toe verrast hij de kinderen (en ouders!) met de meest bijzondere goocheltrucs.

Europees kampioen Ballonartiest
Pieter mag zichzelf "beste ballonartiest van Europa" noemen, nadat hij in 2008 het Europees kampioenschap voor ballonartiesten heeft gewonnen. Daarnaast is hij is gewoon leuk... Een aanrader voor iedere evenement dus!

Specificaties

  • 1 tot 3 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 550