Ballonartiesten TwistaLot

Ballonartiesten TwistaLot

Wilt u Ballonartiesten TwistaLot boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Ballonartiesten TwistaLot vindt u op deze pagina.

Wilt u Ballonartiesten TwistaLot direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Ballonartiesten TwistaLot Deze ballonartiesten lopen tussen het publiek door en maken prachtige balloncreaties. Ze kunnen zo'n beetje het hele dierenrijk tevoorschijn "draaien"! Ze maken naast hartjes en duifjes ook echt verbazingwekkende creaties! Ware hoogstandjes! Voor u het weet bent u de kersverse eigenaar van een verliefde kikker! U kunt het zo gek niet bedenken of deze ballonartiesten maken het. Doordat ze niet alleen ballonnen vouwen maar ook goochelen zijn zij de ideale kindergoochelaars en ballonartiesten voor ieder kinderfeest!

Ballonartiesten duo Twist-a-Lot: ook voor volwassenen leuk!
Mr. en Miss Twist-a-Lot zijn, naast voor kinderen, ook voor volwassenen graag geziene gasten! Mr. en Miss Twist-a-Lot zijn zowel samen als apart te boeken.

Specificaties

  • 1 tot 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 695