Ballonnenclown Babsie

Ballonnenclown Babsie

Wilt u Ballonnenclown Babsie boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Ballonnenclown Babsie vindt u op deze pagina.

Wilt u Ballonnenclown Babsie direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Ballonnenclown Babsie Clown Babsie is de ballonnenclown met de vrolijkste babbel van heel de wereld! Ze loopt tussen het publiek door terwijl ze de meest prachtige balloncreaties maakt. Een olifant, een regenboogvis, een aapje op een motor, een hertje of een helikopter. Ze is erg trots dat ze veel figuurtjes kan maken, ze kan er wel 64! Ze is de slimste clown van Nederland en weet alles over dieren, ze weet zelfs dat een konijn geen knaagdier is!

Ballonnenclown met goocheltrucs
Ook wil ze wel eens een goocheltrucje “oefenen”. Dan moeten de kinderen haar waarschijnlijk wel een beetje helpen. Een jumpwedstrijd vindt Babsie ook helemaal te gek! Met haar mega-clownsschoenen kan ze dat namelijk niet zo goed. Ze heeft zelfs een ballonnentafel waar alle muziek in zit! Met clown Babsie is het altijd feest! Een interactieve ballonnenact voor kinderen van 3 tot 101 jaar.

Specificaties

  • 1 tot 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 450