Ballonnen Clown Zassie

Ballonnen Clown Zassie

Wilt u Ballonnen Clown Zassie boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Ballonnen Clown Zassie vindt u op deze pagina.

Wilt u Ballonnen Clown Zassie direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Ballonnen Clown Zassie Op zoek naar een spannende kindershow? Nodig dan Clown Zassi uit om de jonge gasten op uw kinderfeest te verrassen, verbazen en vermaken. De show begint op het moment dat Clown Zassie net van vakantie terugkomt. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en kan niet wachten om weer op vakantie te gaan, want dat is toch wel heel erg leuk. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk... maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over... Als clown Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.

Ballonnenclown Zassie
Clown Zassie is ook in te zetten als ballonnenclown. Met zijn ballonnen maakt hij de mooiste creaties voor de kinderen. Waar andere ballonnenclowns niet verder gaan dan het maken van een hondje of zwaard kan clown Zassie alles maken wat de kinderen kunnen bedenken.

Specificaties

  • 1 tot 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 450