Buikspreker en Goochelaar Michel

Buikspreker en Goochelaar Michel

Wilt u Buikspreker en Goochelaar Michel boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Buikspreker en Goochelaar Michel vindt u op deze pagina.

Wilt u Buikspreker en Goochelaar Michel direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Buikspreker en Goochelaar Michel De goochelshow van Michel van Grinsven bestaat uit een variatie van listige goocheltrucs, vrolijke liedjes en een hilarische buikspreekact met een eigenwijze papegaai. Tijdens de levendige show worden de kinderen zoveel mogelijk bij het geheel betrokken en is er veel interactie. Michel heeft meer dan tien jaar de shows verzorgd voor Kids for Animals, op grote evenementen en pretparken. Ook op tv was hij regelmatig te zien in het gelijknamige programma. Verder presenteert Michel de show van "het Zandkasteel" op winkelcentra en grote evenementen.

Goochelshow
De eigen goochelshow van Michel is passend voor zowel grote als kleine groepen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Michel is een entertainer met meer dan 20 jaar ervaring in het brengen van goochelshows. Hij weet het publiek van de eerste tot de laatste minuut te boeien; een succes voor uw kinderfeest dus!

Complete kindervoorstelling
De kindervoorstelling is compleet met een fraai klein decor en een professionele BOSE geluidsinstallatie, toereikend tot 200 kinderen. Op het decor van de goochelshow kunnen desgewenst in overleg, met klittenband logo's van de opdrachtgever worden bevestigd.

Specificaties

  • 45 - 60 minuten
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 495