Jerry's Seniorenshow

Jerry's Seniorenshow

Wilt u Jerry's Seniorenshow boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Jerry's Seniorenshow vindt u op deze pagina.

Wilt u Jerry's Seniorenshow direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Jerry's Seniorenshow Jerry Goochelaar / Entertainer vermaakt al ruim 20 jaar jong en oud met zijn goochelkunsten en typetjes.

Speciaal voor senioren heeft hij dan ook een geheel verzorgde '3-in-1 act' weten te creëren om zo een ieder te voorzien van een gezellige middag/avond.

Jerry ontvangt de mensen met zijn gezellige act als de wel bekende zanger Jantje Koopmans. Jerry speelt op zijn accordeon leuke en bekende meezingers. De sfeer zit er al gauw in en iedereen zingt mee!

Aansluitend is Jerry 'tafelgoochelaar' en vermaakt de mensen met zijn goochelkunsten. Er kan ook gekozen worden voor een centrale goochelact waarbij Jerry gebruik maakt van zijn eigen geluidinstallatie. Deze act duurt ongeveer 20 minuten.

En als afsluiter en hoogtepunt van deze avond treed Jerry op als Dorus (Tom Manders). Hier neemt hij de mensen mee naar de tijd van weleer, met o.a. de bekende songs “Er zaten 2 motten” en "De barbier van Sevilla" .

Natuurlijk kan er van alles verschoven of aangepast of gecombineerd worden.

Wij denken graag met u mee!

Specificaties

  • 3 uur
  • Inclusief geluid tot 250 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 495

Video