Kindershow Jongleur en Goochelaar Huub

Kindershow Jongleur en Goochelaar Huub

Wilt u Kindershow Jongleur en Goochelaar Huub boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Kindershow Jongleur en Goochelaar Huub vindt u op deze pagina.

Wilt u Kindershow Jongleur en Goochelaar Huub direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Kindershow Jongleur en Goochelaar Huub Wanneer u op zoek bent naar een spetterende goochelshow dan bent u bij Huub aan het goede adres. Huub heeft een gevarieerd en uniek programma, waarbij de interactie met de kinderen voorop staat. In deze voorstelling laat Huub een aantal spetterende acts zien, zoals de jongleer act en zijn beroemde diabolo act (waarmee hij verschillende keren op tv is geweest en prijzen heeft gewonnen).

Kindershow met interactie, goochelen en jongleren
Natuurlijk wordt er ook veel gegoocheld, waarbij het lijkt alsof er van alles misgaat. Maar met behulp van de kinderen komt het toch allemaal weer goed en wordt het onmogelijke mogelijk! Dit alles gaat samen met veel interactie. Huub's goochelstijl valt te omschrijven als: vrolijk, grappig, spannend, spectaculair, interactief en spontaan.

Specificaties

  • 45-60 minuten
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 495