De Valsspeler

De Valsspeler

Wilt u De Valsspeler boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van De Valsspeler vindt u op deze pagina.

Wilt u De Valsspeler direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

De Valsspeler Stelt u zich eens voor dat u bakken met geld aan het winnen bent terwijl u blackjack speelt in het casino. Opeens komt er een nieuwe croupier en vanaf dat moment lijkt het onmogelijk om nog een hand te winnen. U verliest al uw winst en nog wat meer. Dit is precies wat er gebeurt als u ‘De Valsspeler’ inhuurt.

Ook al mogen de toeschouwers het kaartspel naar hartenlust schudden, Peter weet elke keer weer de controle over het gehele spel te krijgen. Zelfs als de toeschouwers de kans krijgen om vals te spelen is het Peter die met de winnende hand eindigt

Zoals het een echte valsspeler betaamt, bezorgt Peter uw gasten een geweldige tijd aan de blackjacktafel terwijl hij ze met een glimlach blut speelt. Natuurlijk wordt er hier niet om echt geld gespeeld. Misschien licht Peter zelfs wel een tipje van de sluier op over de valsspeeltechnieken die vroeger het populairst waren. Technieken die Peter gedurende de avond volop heeft gebruikt om de spelers hun fiches afhandig te maken.

Specificaties

  • Per dagdeel
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 695