Goochelaar Jasper

Goochelaar Jasper

Wilt u Goochelaar Jasper boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Goochelaar Jasper vindt u op deze pagina.

Wilt u Goochelaar Jasper direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Goochelaar Jasper loopt van tafel naar tafel en tovert er naar hartelust op los en zorgt zo al snel voor open monden en vrolijke lachsalvo's. Elegant, charmant en met groot gevoel voor humor bezorgt hij iedereen een exclusieve magische ervaring.

Met een koffer vol goocheltrucs weet Jasper uw gasten telkens opnieuw te verrassen! Jasper mengt zich tussen de gasten en verbaast en vermaakt iedereen! Een tafelgoochelaar met multiple choice: puur tafelgoochelen, komische walkaround acts met een vleugje magie of presentator pur sang. Jasper combineert en varieert naar hartelust op het thema van uw evenement.

Een tafelgoochelaar maakt geen gebruik van speciale verlichting of versterking en is dus makkelijk inzetbaar op uw diner, receptie, feest of ander evenement. Het enige dat Jasper nodig heeft is een hoekje van een tafel en rustige achtergrondmuziek. Of uw gasten staan te borrelen of tussen de gangen van een diner door, dat maakt niets uit. Tafelgoochelaar Jasper zorgt dus gegarandeerd voor magisch entertainment!

Goochelaar Jasper is ook in te zetten als fantastische kindergoochelaar of met '3 in 1 acts', waarbij een ontvangstact, goochelact en typetje worden gecombineerd.

 

Specificaties

  • Binnen 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 495