Goochelaar Peter

Goochelaar Peter

Wilt u Goochelaar Peter boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Goochelaar Peter vindt u op deze pagina.

Wilt u Goochelaar Peter direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Goochelaar Peter werd geboren in Amsterdam en heeft het goochelen met de paplepel ingegoten gekregen omdat zijn vader goochelaar is. Peter is op 9-jarige leeftijd begonnen met goochelen in Jeugdcircus “Elleboog”. Toen hij 17 jaar was, vertrok hij naar Japan om een tour van drie maanden te volbrengen. Hierna heeft hij zich professioneel bezig gehouden met de goochelkunst en is uitgegroeid tot magician op topniveau! Als tafelgoochelaar is Peter een graag geziene gast aan iedere tafel, waarbij hij het publiek telkens weer versteld doet staan en de gasten “sportief bij de neus kan nemen”.

Goochelaar Peter - Veelzijdig
Tevens is Peter in staat om een bedrijf, de opdrachtgever te presenteren of een product te promoten met Table-Magic of Act. In mei 1997 werd Peter, samen met zijn collega Ronald Moray bekroond tot Nationaal Kampioen Table-Magic! Overigens hadden zij samen al landelijke bekendheid door hun televisieoptredens, waarbij zij onder andere met zeer veel succes het WK voetbal voorspelden. In 2006, 16 jaar na de laatste voorspelling, hebben ze wederom met succes het WK weten te voorspellen. Peter is een veelzijdige goochelaar welke bij ieder evenement tot zijn recht komt.

Specificaties

  • 3 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 795