Over ons

Artiest boeken of inhuren?
Bij Partybookers.nl natuurlijk!

Partybookers.nl, het bureau met de sterren!


Via onze website kunt u alle bekende én minder bekende Nederlandse artiesten, bands en acts boeken en inhuren voor uw feest of evenement. Partybookers.nl is een erkend boekingskantoor en verzorgt de boekingen van meer dan 1.000 Nederlandse Artiesten. We garanderen u de beste prijs en bieden zelfs een LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Partybookers.nl:

  • is een onafhankelijk en erkend boekingsbureau
  • sinds 2007 actief en heeft inmiddels voor ruim 1.250 klanten boekingen mogen verzorgen
  • vertegenwoordigt meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands en acts
  • hanteert een transparante prijsstelling: bij nagenoeg alle artiesten staan de prijzen vermeld 
  • biedt een laagste prijs garantie
  • persoonlijk contact, ervaren medewerkers, we nemen graag de tijd voor u! 

 

Wij helpen u graag bij het boeken van entertainment en artiesten voor uw evenement! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner of relatiedag, wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact op, we zijn u met plezier van dienst!  

Team Partybookers.nl

Jos Baltus

 

Over Partybookers.nl

Artiestenbureau met alleen de beste artiesten

Geslaagd artiesten boeken is een specialisme. Ons specialisme! U vindt het misschien lastig, wij juist leuk. Dus geef dit deel van uw evenement uit handen. Bij Partybookers.nl is het dan direct in goede handen. Wij denken graag met u mee om de passende artiesten bij uw evenement te vinden. Dat kunnen we ook omdat we kennis van zaken hebben, al jaren een veel benaderd artiestenbureau zijn en beschikken over een zeer groot artiestenbestand. Met veel bekende artiesten is ook een goede relatie opgebouwd. Dit vertaald zich vaak in 'net dat beetje extra' dat de artiest tijdens zijn of haar aanwezigheid geeft. Nagenoeg alle bekende Nederlandse artiesten zijn al eens door Partybookers.nl ingehuurd!

Partybookers.nl onderscheidt zich van andere bureaus

Partybookers.nl onderscheidt zich van haar collega bureaus door meer te doen dan het regelen van de boekingen en 'de papierwinkel' die daarbij komt kijken. Naast deze administratieve taken hebben we namelijk 'Partymanagers' beschikbaar, die op de dag of avond van uw feest of evenement aanwezig zijn. Zij regelen alle zaken rond de artiesten en zien er op toe dat de planning nauwkeurig en tot in de puntjes uitgevoerd wordt. U en uw medewerkers kunnen dan zélf optimaal van het feest te genieten! In een persoonlijk gesprek zal het u duidelijk(er) worden waarom de 'Partybookers.nl formule' succesvol is en door onze klanten wordt gewaardeerd!  

Registraties

Kvk Alkmaar: 371.308.69 BTW-nr.: NL8175.95.600.B01 Loonheffing-nr.: 8175.95.600.L01 BUMA: 2138012  

Koffie drinken?

Wij werken graag met u samen voor een tevreden klant en worden graag uw vaste leverancier van artiesten en entertainment! Zullen we eens samen gaan zitten? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer (072) 5721579 / 0800 222 000 2 (gratis) of vul het contactformulier in.


Referenties