Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Wilt u Nicolette Kluijver boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Nicolette Kluijver vindt u op deze pagina.

Wilt u Nicolette Kluijver direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2


Nicolette Kluijver
Nicolette reisde als model de wereld over en kwam via een auditie binnen bij 6Pack. Twee seizoenen lang maakte ze veelbesproken items voor het programma. Haar talent bleef niet onopgemerkt. In 2006 ging Nicolette aan de slag bij BNN, waar ze meteen het 'Spuiten en Slikken'-team kon versterken. Hoe langer ze bij BNN zit, hoe gekker het wordt. Naast alle sex- en drugsavonturen zoekt Nicolette voor 'Try Before You Die' haar grenzen op en belandt ze in de meest bizarre situaties.

Zo viel ze samen met Sophie Hilbrand het NOS Journaal binnen voor de Klimaatpolitie, won ze een illegale straatrace van Dennis in Jakarta voor het programma 'Weg Met BNN'. Ook deed ze mee aan 'Crazy 88' en maakte ze dagelijks een reportage tijdens 'Serious Request'. Enzovoort!

Nicolette Kluijver is te boeken voor presentaties en Meet & Greet / VIP Bartending.

Ook Nicolette Kluijver boekt u bij Partybookers!              

Specificaties

  • 4 uur
  • Exclusief techniek
  • Prijsindicatie vanaf: Op aanvraag

Video