Hartendames

Hartendames

Wilt u Hartendames boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Hartendames vindt u op deze pagina.

Wilt u Hartendames direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Hartendames Kaarten zijn een onschuldig vermaak totdat ze terecht komen in verkeerde handen! De Hartendames maakt er een potje van. In het vertellen van sterke verhalen zijn ze zeer bedreven. Is het waar of is het niet waar? Spelletjes spelen is hun passie, humor hun handels merk. Ook als het om gastvrijheid gaat zetten de dames hoog in.

Of ze wel eens passen? Ja, bij iedere feestelijke gelegenheid. Laat u in de kaart kijken. Hartendames hebben verrassende troeven achter de hand. De speltafel bestaat uit de volgende activiteiten: spelen een kaart en vragenspel, nodigen uit tot interactie, voeren smakelijke tafel gesprekken, bieden gezelligheid als troef, informeren en presenteren. vermaken kinderen en volwassenen en het is voor zowel binnen en buiten.

Specificaties

  • Per dagdeel
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 795