Maan

Maan

Wilt u Maan boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Maan vindt u op deze pagina.

Wilt u Maan direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Maan de Steenwinkel is geboren in Bergen op 10 februari 1997. Ze is erg creatief, en naast zang speelt ze ook piano. Maan vult haar dagen met zangles, dansles, pianoles en toneel. Na het gymnasium neemt ze een tussenjaar om zich volledig op muziek te storten. Ze werd gescout om mee te doen aan het zesde seizoen van The Voice, waar ze de voltallige jury verpletterde met haar uitvoering van ‘The Power of Love’ (Frankie goes to Hollywood).

Maan koos voor Marco Borsato als haar coach en wist wekelijks vele kijkers te verbazen met haar prachtige stem. Met de titel ‘The Voice of Holland 2016’ op zak en haar eerste single, “Perfect World” (geproduceerd door niemand minder dan DJ Hardwell) stond Maan klaar om heel Nederland te veroveren.

Meerstemmigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn haar sterke punten. Op het podium voelt ze zich vrij en daar wil ze het liefst haar hele leven blijven staan. 

In het populaire tv-programma 'De beste zangers' liet zij zien dat ze - ondanks haar jonge leeftijd - tot de allerbeste zangeressen van Nederland behoort.

Maan, winnares van The Voice of Holland 2016 boekt u bij Partybookers!

 

Specificaties

  • 30 minuten
  • B/M-set
  • Prijsindicatie vanaf: € 5.995

Video