Romy Monteiro

Romy Monteiro

Wilt u Romy Monteiro boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Romy Monteiro vindt u op deze pagina.

Wilt u Romy Monteiro direct boeken voor een optreden?
Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Romy Monteiro met Withney Houston repertoire het land in!

Het zal niemand ontgaan zijn dat Romy Monteiro als 'Rachel Marron' heeft staan schitteren in de grote Stage Entertainment musical 'The Bodyguard'. Haar optredens in het programma 'De beste zangers' van Jan Smit heeft haar landelijke bekendheid nog verder vergroot. Deze topzangeres (dochter van Antje Monteiro) is een welkome verrijking in het aanbod van zangeressen.

Op veler verzoek heeft Romy haar live repertoire uitgebreid met de grootste hits van Withney Houston. Naast een tweetal 'Greatest Hits-medleys' zullen 'I Wanna Dance With Somebody', 'Run To You' en het prachtige 'I Will Alway's Love You' vanzelfsprekend niet ontbreken!

Romy Monteiro zet een weergaloos optreden neer met repertoire dat we allemaal kennen. Voor jong en oud is dit met recht het feest der herkenning!

Specificaties

  • 1x 30 minuten
  • Inclusief A- of M-set / incl. 2 dansers
  • Prijsindicatie vanaf: € 4.995

Video