André Hazes Imitator Anne Rodenburg

André Hazes Imitator Anne Rodenburg

Wilt u André Hazes Imitator Anne Rodenburg boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Andre Hazes Imitator Anne Rodenburg vindt u op deze pagina.

Wilt u André Hazes Imitator Anne Rodenburg direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Anne Rodenburg treedt reeds enige jaren op als Hazes-imitator. De act van Anne is een natuurgetrouwe imitatie (dus geen handjes omhoog geroep of – niet bij Hazes passende – kreten). Bekende en minder bekende Hazes-nummers passeren de revue. Qua kleding en uiterlijk is Anne bijna een exacte kopie van het origineel. Zelfs het bier wordt in de act geïntegreerd.

Anne Rodenburg is bij toeval zijn act als André Hazes gaan doen, omdat veel mensen tegen hem zeiden dat hij er, qua uiterlijk, sprekend op leek. Voor de gein werd er in een café in Leeuwarden een optreden aangekondigd van André Hazes (Anne dus). Dit optreden ging zo perfect dat het publiek eerst niet eens in de gaten had dat Anne stond te zingen in plaats van André.

Overal waar hij komt gaat de tent uit zijn dak en kan het publiek uitgebreid meezingen op het bekend Hazes repertoire.

Specificaties

  • 1 x 30 minuten
  • Exclusief geluid
  • Prijsindicatie vanaf: Op aanvraag

Video