André Hazes Jr

André Hazes Jr

Wilt u André Hazes Jr boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van André Hazes Jr vindt u op deze pagina.

Wilt u André Hazes Jr direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

André Hazes Jr., zoon van de in 2004 overleden topartiest André Hazes, is steeds meer actief als zanger. Met zijn liefde voor zingen in combinatie met zijn (vroegere) droom om acteur te worden, laat hij Nederland hoe langer hoe meer zien dat hij veel te bieden heeft.

Andre Hazes Jr. kreeg pas echt ambitie om te zingen na het opnemen van het duet met zijn vader, “Bedankt Mijn Vriend”, in 2007. Na dit in 2008 in de Amsterdam Arena ten gehore te hebben gebracht tijdens een concert ter ere van zijn vader wist hij het zeker; hij wilde meer gaan doen met zingen.

 Voor degene die het gemist hebben, eind 2014 won André het populaire Avrotros programma “De Beste Zangers Van Nederland”. Hij scoorde een nummer-1 hit met de single “Ik Leef Mijn Eigen Leven”, kreeg een gouden plaat en ontving, als klap op de vuurpijl, de Buma-award voor de beste single.
 
Het succes op de valreep van 2014, werd in 2015 opgevolgd met de hit “Leef”. Een op het lijf geschreven song en uitgebracht door Dino Music. Naast de hoogste noteringen in de hitlijsten is “Leef” volgens de statistieken een van de meest afgespeelde liedjes in de vaderlandse horeca. Verklaart dat de rijkelijk gevulde agenda? Wij denken slechts voor een deel. De sympathieke Hazes telg is een echte charmeur en steelt de harten van jong en oud. Zijn ster is rijzende dus ook in 2016 en daarna zullen we veel van hem horen en zien. Tijdens het 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Andre Hazes Jr. inhuren en boeken? Natuurlijk bij Partybookers.nl!

Specificaties

  • 1 x 30 minuten
  • Geluid tot 500 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 14.000

Video