Andy Dellenoy

Andy Dellenoy

Wilt u Andy Dellenoy boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Andy Dellenoy vindt u op deze pagina.

Wilt u Andy Dellenoy direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Dit is een ongekende show, Andy Dellenoy is een entertainer/zanger/toetsenist die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en springend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan. Veel orkesten kunnen qua entertainment met meerdere personen niet brengen, wat Andy alleen wèl kan! En dan niet met gebruik van midi-files of voorgeprogrammeerde muziek, maar ècht live gespeeld!

Een volledig verzorgde avond met muziek naar ùw keuze. Avondvullend all-round muziek, of liever avondvullend country? Of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen? Smartlappen & Nederlandstalig, Top40 of alleen maar relaxte achtergrond muziek? Tja, en dan nog de gezellige dansmiddagen. Ook al geen probleem! Succes gegarandeerd.

Specificaties

  • 4,5 uren
  • Geluid tot 200 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 595

Video