Barry White Imitator

Barry White Imitator

Wilt u Barry White Imitator boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Barry White Imitator vindt u op deze pagina.

Wilt u Barry White Imitator direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Deze lookalike en imitator van Barry White wordt regelmatig tijdens zijn werk als beveiliger, in het uitgaansleven van Someren en Eindhoven, aangesproken dat hij enorm op Barry White lijkt. Inmiddels heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en kunnen we hem vanaf maart 2014 aanbieden.

Deze lookalike en imitator van Barry White, heeft bijna dezelfde, donkere, stem als de echte Barry White had. Als je hem hoort zingen, in combinatie met zijn voorkomen is de gelijkenis bijna 100% treffend.

In een set van 20 min. brengt hij de bekende hits van Barry White, zoals: “You´re the first, the last, my everything”, “You see trouble with me” en “Can´t get enough of your love” ook zal hij “My way” van Frank Sinatra in een Barry White jasje steken, en deze vaak als afsluiter van zijn optreden ten gehore brengen.

Laat u meeslepen met de “slaapkamer-muziek” van Barry White, met deze lookalike en imitator van Barry White.

Specificaties

  • 1 x 20 minuten
  • Geluid tot 250 personen (A-set)
  • Prijsindicatie vanaf: € 895 (incl. reiskosten NL)

Video