Dutch Boy George

Dutch Boy George

Wilt u Dutch Boy George boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Dutch Boy George vindt u op deze pagina.

Wilt u Dutch Boy George direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

The Dutch Boy George startte zijn carrière in 1987 met een deelname aan de soundmixshow. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia. The Dutch Boy George lijkt niet alleen sprekend, ook zijn stem is werkelijk zodanig lijkend dat Boy George zelf zeer onder de indruk is van deze act.

Inmiddels heeft The Dutch Boy George zijn act verder verfijnd en wordt hij alom geprezen om zijn werkelijk perfecte live imitatie. In een 20 minuten durend optreden zingt The Dutch Boy George de bekendste hits van Culture Club en zet hij keer op keer een groot feest van herkenning neer. Met nummers als: Do you really want to hurt me, It’s a miracle, Karma Chameleon, Victims en I just wanna be loved worden de jaren ‘80 weer tot leven gebracht.

Naast een tape-optreden staat The Dutch Boy George open om live uit te gaan met een orkest. The Dutch Boy George is de onmisbare schakel op (jaren ‘80) evenementen, discotheken, festivals en clubs.

The Dutch Boy George is een creatie van Gerard de Haan. Boy George was altijd al een grote inspiratiebron vanwege zijn exentrieke uitstraling en muziekstijl. Na zijn opleiding aan de Kunstacademie-mode heeft hij zich gespecialiseerd in visagie. Al meer dan 20 jaar verzorgt Gerard de visagie en haar van bekende persoonlijkheden voor diverse magazines en tv programma’s. Door deze specialisatie heeft hij de look van Boy George tot in de perfectie verfijnd.

Om zijn stem te perfectioneren heeft Gerard speciaal een zangopleiding afgerond en tot op de dag van vandaag onderhoud hij zijn stem met zanglessen. Gerard’s passie op het podium is de mensen blij te maken met zijn verschijning en repertoire.

The Dutch Boy George is de onmisbare schakel op (jaren ‘80) evenementen, discotheken, festivals en clubs.

Specificaties

  • 1 x 20 minuten
  • Exclusief geluid
  • Prijsindicatie vanaf: € 995