Frans Duijts Lookalike

Frans Duijts Lookalike

Wilt u Frans Duijts Lookalike boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Frans Duijts Lookalike vindt u op deze pagina.

Wilt u Frans Duijts Lookalike direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Tijdens een optreden van de Lookalike van Frans Duijts, krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire volkszangers van deze tijd te horen.

Het publiek wordt al snel door deze Lookalike “gegrepen” zodat een dansende en zingende massa ontstaat, net zoals je gewend bent van de “echte” Frans Duijts.
Wie kent de bekendste nummers niet: “Jij denkt maar dat je alles mag van mij”, “Lieveling”, “Mij niet zeggen hoe ik leven moet”, “Ik mis je” etc.

Frans Duijts begon zijn zangcarrière zelf als André Hazes-imitator. Met zijn grote hit “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij”, is dan zijn eigen zangcarrière begonnen. Daarom zal deze Lookalike van Frans Duijts en tevens fan van hem, zich helemaal in hem inleven, en dus een kleine combinatie maken van liedjes van Frans Duijts en Andre Hazes.

Specificaties

  • 1 x 30 minuten
  • Geluid tot 400 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 795