Gerard Joling

Gerard Joling

Wilt u Gerard Joling boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Gerard Joling vindt u op deze pagina.

Wilt u Gerard Joling direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

Gerard Joling De naam Gerard Joling nodigt bepaald niet uit tot het geven van een lange uitleg over wie dit nou eigenlijk is. Gerard Joling hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van meest bekende Nederlanders.

De lijst van wat Gerard allemaal gedaan heeft, lijkt haast oneindig. Met hits als "Maak Me Gek" en "Ticket To The Tropics", drukt Gerard een fixe eigen stempel op de Nederlandse hitlijsten. Ook was hij natuurlijk onderdeel van "De Toppers" en is hij veelvuldig op televisie te zien in allerlei hoedanigheden ("Joling & Gordon Over De Vloer ", "Popstars", "Sterren Dansen Op Het IJs", noem maar op).

De volkszanger uit het Noord-Hollandse Schagen, is uiterst breed getalenteerd en met een rasentertainer als Gerard Joling wordt je avond gegarandeerd een groot feest!

Deze gage is tot maximaal 1200 personen.

Gerard Joling boeken en inhuren? Natuurlijk bij Partybookers.nl!

 

Specificaties

  • 1 c 30 minuten
  • Inclusief geluid tot 250 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 14.000

Video