Henny Thijssen

Henny Thijssen

Wilt u Henny Thijssen inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Henny Thijssen vindt u op deze pagina.

Wilt u Henny Thijssen direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

" Laat me nu gaan " is de titel van de nieuwe single van Henny Thijssen. Henny is onlangs een samenwerking aangegaan met Studio One Records in Enschede. De tekst van de single heeft Thijssen zelf geschreven en producer Justin Pieplenbosch nam de productie op zich. "Ik heb al heel veel dingen voor Johnny Sap van Studio One gedaan, waaronder het schrijven van liedjes voor veel artiesten. Het is de eerste keer dat ik als artiest een samenwerking met hem ben aangegaan. Qua gevoel zit dit gewoon goed. Mijn nieuwe single heeft een hoog Hazes gehalte. Het past in de lijn wat ik op de bühne zing. Het is ook mijn stijl van schrijven. Ik hoop dan ook van harte dat dit een succes gaat worden, niet alleen voor mij, maar zeker voor de mensen die in mij geloven", vertelt Henny.

Henny en Studio One hebben veel plannen gemaakt voor de toekomst. We hebben al een aantal nieuwe nummers op stapel liggen. Het zijn allemaal liedjes in de Hazes stijl omdat ik gek ben van dat repertoire", aldus Thijssen.

Henny Thijssen heeft aan meer dan 1000 releases meegewerkt en schreef o.a. nummers voor: Andre Hazes, Marianne Weber, Koos Alberts, Frans Bauer, Corry Koning, Dennie Christian, Stella, Henk Wijngaard, Frank van Etten, Lenie Gerrits, Tino Martin, Stef Ekkel en voor vele andere Nederlandse artiesten.

Specificaties

  • 1x 30 minuten
  • Inclusief A- of M-set
  • Prijsindicatie vanaf: € 1.195

Video