Jeff van Vliet

Jeff van Vliet

Wilt u Jeff van Vliet boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.

Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Jeff van Vliet vindt u op deze pagina.

Wilt u Jeff van Vliet direct boeken voor een optreden?
Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

De wieg van Jeff van Vliet staat in Slotermeer, waar hij op 5 oktober 1971 het levenslicht ziet. Aangemoedigd door z’n vader, die hem aanraadt iets met zijn handen te gaan doen, volgt Jeff een opleiding tot stratenmaker. Hij is nauwelijks zestien jaar oud als hij z’n eerste straatje legt.

Zijn zangtalent wordt opgemerkt door een kennis die veel op bruiloften en partijen optreedt. Hij neemt Jeff mee en laat hem in de pauze enkele liedjes zingen. Met de handen diep weggestoken in z’n zakken zingt Jeff de liedjes uit zijn jeugd, van Green Green Grass Of Home tot Please Release Me.

Met steun van zijn neef neemt Jeff in de beroemde Arnold Mühren Studios in Volendam een paar liedjes op. Tijdens die opnamen komt hij in toevallig contact met Jeroen Englebert, een bekend liedjesschrijver die nummers heeft geschreven voor onder anderen Petra Berger en de musical Rembrandt. Englebert herkent het talent van Jeff en biedt hem zijn diensten aan

Ook Tony Berk is onder de indruk van het zangtalent Jeff van Vliet. Berk biedt hem een contract aan waarna Jeff in de Arnold Mühren Studios verder mag werken aan zijn debuutalbum.

Op Jeffs debuutalbum zijn uiteindelijk veertien liedjes terecht gekomen. Daaronder bevinden zich prachtige stukken als Pijn, Druppels Op Je Huid en Ze Wacht Nog Steeds Op Mij. Verder bevat het album avontuurlijke uitstapjes als Maria of het uptempo Amsterdam, een eerbetoon aan Jeffs geboortestad. Eerste single ’t Is Niet Mijn Fout was al veelvuldig op de radio te horen.

Daarnaast is Jeff veelvuldig te zien geweest op nationale televisie, onder meer in het programma 'Bloed, Zweet & tranen' waar hij won van zijn eveneens zingende broer BArry.

 

 

Specificaties

  • 1x 30 minuten
  • A-set Geluid (of monitorset)
  • Prijsindicatie vanaf: € 995

Video