Kenny B

Kenny B

Wilt u Kenny B boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Kenny B vindt u op deze pagina.

Wilt u Kenny B direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Kenny B zingt al vanaf zijn achtste. Een tijd voerde hij de band 'Fransisco' aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse leger, 'Mofo'. Op zijn 28e kwam Kenny B naar Nederland. Maar zijn succesvolle carrière zorgde ervoor dat hij regelmatig in het buitenland en nog veel vaker in Suriname te vinden was. Toch mag Kenny een muzikale laatbloeier genoemd worden.

Pas sinds 2006 heeft de muziek zijn volledige aandacht. Het ging gelijk als een speer en twee van zijn albums werden overzees zelfs tot het beste van dat jaar gekroond. "Ik wilde mezelf eerst in het Engels en Surinaams in de spotlight zetten", aldus Kenny B.

"De overstap naar Nederlandstalig heeft altijd in mijn hoofd gespeeld, maar dat heb ik lang afgehouden. Leent het Nederlands zich wel voor reggae? Kom je in het Engels niet beter weg met bepaalde woorden en uitdrukkingen?" 

Kenny B. slaagt hier uitstekend in en heeft een grote schare fans aan zich weten te binden. Zijn succesvolle optredens in het tv-programma 'De Beste Zangers' hebben geleid tot vele optredens door het land.

Kenny B. boekt u natuurlijk bij Partybookers!

 

Specificaties

  • 1x 30 minuten
  • Op aanvraag
  • Prijsindicatie vanaf: Op aanvraag

Video