Nick Jefferson

Nick Jefferson

Wilt u Nick Jefferson boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Nick Jefferson vindt u op deze pagina.

Wilt u Nick Jefferson direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

De zang acts van Nick Jefferson zijn nét even anders dan die van zijn vele collega´s. Sfeer zoals sfeer behoort te zijn weet deze artiest moeiteloos te creëren in welke situatie dan ook.

U mag het zeggen! U kunt kiezen voor een volledig Nederlandstalig repertoire, een Engelstalig repertoire of gewoon een gezellige mix van beide.

Alles is mogelijk... Maar wat is er nou zo bijzonder aan de zangact. Ten eerste: zijn stem of eigenlijk stemmen, want Nick weet de stemmen van vele artiesten zó sterk te benaderen dat, wanneer men de ogen sluit haast vergeet dat Elvis en Andre Hazes niet meer leven, Rene Froger, Marco Borsato, Joe Cocker, Frans Bauer, Robbie Williams, Tom jones en vele andere binnen en buitenlandse niet aanwezig zijn. Vaak wordt er gezegd: ” maar ik dacht dat er een cd op stond.”

Nick is in verschillende settings te boeken. Als solo zanger, als zanger pianist of als tribute act van bijvoorbeeld Andre Hazes of Tom Jones. Tevens is Nick inzetbaar met zijn eigen drive-in show voor een voordelige en leuke combinatie.

Nick is met zijn zangacts vrijwel overal in te zetten:  b.v. bedrijfs- en personeelsfeesten, braderieën en andere buitenevenementen, privé feesten, diverse themafeesten etc.

Kortom OVERAL waar het gezellig moet worden en waar kwaliteit gewenst is, is Nick op zijn plaats.

Specificaties

  • 3 x 40 minuten
  • Geluid tot 200 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 750