Niels Geusebroek

Niels Geusebroek

Wilt u Niels Geusebroek boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Niels Geusebroek vindt u op deze pagina.

Wilt u Niels Geusebroek direct boeken voor een optreden?
Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

 

De naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. De band Silkstone, het programma The Voice Of Holland, de hardstylehit Year Of Summer… in de afgelopen jaren heeft Niels zijn veelzijdigheid overtuigend bewezen. Maar hij is vooral een singer-songwriter, in hart en nieren zelfs. En levert in die hoedanigheid nu zijn langverwachte eerste solo-album af: Lines.

Lines is het volgende hoofdstuk in Niels’ persoonlijke muziekencyclopedie. “Op een bepaalde manier moet ik mezelf opnieuw bewijzen”, beseft hij. “Ik hoop dat deze plaat een fundering is waarop ik verder kan bouwen: ik wil hierna nog veel meer albums maken. Met de band die ik inmiddels heb samengesteld zou ik graag verder gaan waar ik met Silkstone eindigde. Lekker spelen, en dan zien we verder wel.”

Vermelde gage betreft akoestisch optreden van 30 minuten. Gage bandoptredens op aanvraag.

Specificaties

  • 1x 30 minuten / 1x 75 minuten met liveband
  • Inclusief A- of M-set
  • Prijsindicatie vanaf: op aanvraag

Video