Tommie Christiaan

Tommie Christiaan

Wilt u Tommie Christiaan boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Tommie Christiaan vindt u op deze pagina.

Wilt u Tommie Christiaan direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Tommie is bij een groot publiek bekend van zijn hoofdrol in de musical Zorro, voornamelijk dankzij het voorafgaande tv-programma Op Zoek Naar Zorro. Daarvoor en daarna was hij te zien in vele andere musicalproducties en ook twee bioscoopfilms.

In 2011 nam hij deel aan de AVRO-talentenjacht ‘Op Zoek Naar Joseph’, maar vlak voor de finale verliet hij het programma vanwege een onweerstaanbaar aanbod: de mannelijke hoofdrol in de musical ‘High School Musical’. Verder was Tommie te zien in de musicals; ‘Love Me Tender’, ‘Zorro’, ‘The Little Mermaid’, ‘Grease’, en stond hij op de planken in het DeLaMar Theater met de concertante uitvoering van ‘Jesus Christ Superstar’.

In 2015 deed hij mee aan The voice of Holland. Hier werd hij opgenomen in het team van Marco Borsato. Daarna speelde Tommie de rol van 'Woof' en was hij cover 'Berger' in de musical 'Hair'.

In zijn vrije tijd is Tommie ambassadeur en vrijwilliger voor het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds in Alkmaar. En samen met gitarist Nigel Schat vormt hij het muzikale duo Tommie & Nigel.

Vanaf 20 mei is Tommie iedere zaterdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1 in De Beste Zangers.

Tommie Christiaan inhuren en boeken? Natuurlijk bij Partybookers.nl!

NB
Tommie is ook te boeken met gitarist in een akoestische setting voor €2.250

Specificaties

  • 1x 30 minuten
  • geluid tot 350 personen
  • Prijsindicatie vanaf: €1.750

Video